Kabelvåg Turbåt /
Lofoten Charterboat


SE VÅR FANTASTISKE VIDEO: KLIKK HER


Lofoten Charterboat ble etablert i 1990 og har spesialisert seg på charter og fisketurer i Lofoten. I tillegg driver firmaet trafikkskole.

Firmaet disponerer M/S "Trolltind" som er stasjonert i Svolvær, mens trafikkskolen ligger i Kabelvåg. M/S "Trolltind" er sertifisert for 38 passasjerer. For større grupper samarbeider vi med en annen liknende båt. Vi tilbyr bl.a. cruise i Trollfjorden.


Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Lofoten og en tur på Lofothavet . Enten det gjelder sightseeing- eller fisketurer, vil Lofoten med sin fantastiske natur og rike fiskeforekomster gi deg en uforglemmelig opplevelse. Prøv også en cruise i den berømte Trollfjorden.

 

M/S "Trolltind" har romslig salong med store vinduer, når det er kaldt eller nedbør kan du trekke inn i salongen og fremdeles nyte Lofotens majestetiske natur!

Mannskapet på "Trolltind" vil gjøre sitt aller beste for at du skal det hyggelig. Fiskeutstyr får du låne om bord, og vi koker gjerne fisken for deg og serverer med flatbrød og smør.

Varmedresser kan også leies på forespørsel!

 

Cruise i Trollfjorden
Fra 1. juni til 24. august går M/S "Trolltind" faste turer fra torvet i Svolvær til Trollfjorden med avgangstid kl 1000 og 1330. Turen koster kr 700 pr person inkludert kaffe, te og snacks. Barn kr 350.

 

Ta kontakt for priser utenom sesongen.

Grupperabatt gis etter avtale. Båten kan ellers bestilles for charterturer hele året. Vi har fiskeutstyr ombord. Turen til Trollfjorden tar ca 3 timer, og er en fantastisk naturopplevelse både når det gjelder fjord, fjell og fugleliv.

På turen oppover til den majestetiske Trollfjorden observerer vi svært ofte havørner, et mektig syn!


For booking ring:

Kabelvåg Turbåt AS


Tlf 900 97255, 760 78389
Fax 760 78434

 

Klikk her for flere bilder

Bilder:
Øverst: MS Trolltind (Foto: Geir Nøtnes).
Midten: Øyhellsundet. Turen til Trollfjorden tar ca. 3 timer, t/r. På turen passerer vi idylliske Øyhelle - en kystperle med sine intakte bygninger og fjellet Rulten i bakgrunnen!
(Foto: Elisabeth Holsæter)

 

HOME

  Kontakt oss